Kollath Werner német orvos nevéhez kötődik eme finom, tápláló és egészséges reggeli. Csodákat tulajdonítanak neki.
Jótékony hatásai:
Nincs gyomortúlterhelés, csak legalább 4 órán át jóllakottság érzet.
Beállítja az ideális testsúlyt. Az emésztésben javulást idéz elő. .A székrekedés megszűnik. A fáradtság jelei eltűnnek. Növekszik a fizikai és szellemi teljesítőképesség. Javul a közérzet, amely a biológiai egyensúlyból következik. A vér összetétele javul, a koleszterinszint csökken. A haj regenerálódik, rugalmassá válik. A köröm fényesség válik, nem lesz törékeny. A fogazat megjavul, az ínysorvadás mértéke csökken. A csontváz megerősödik.
Beállítja az ideális testsúlyt. Az emésztésben javulást idéz elő. .A székrekedés megszűnik. A fáradtság jelei eltűnnek. Növekszik a fizikai és szellemi teljesítőképesség. Javul a közérzet, amely a biológiai egyensúlyból következik. A vér összetétele javul, a koleszterinszint csökken. A haj regenerálódik, rugalmassá válik. A köröm fényesség válik, nem lesz törékeny. A fogazat megjavul, az ínysorvadás mértéke csökken. A csontváz megerősödik.
Egy próbát megér, nem igaz!?
Hozzávalók:
3-4 dkg gabona (zabpehely, rozspehely, kölespehely, tönkölypehely, kölesliszt – amit kedvelünk, lehet vegyesen)
2 dkg aszalt gyümölcs (mazsola, körte, szilva)
1 ek aprított olajos mag (dió, mogyoró, lenmag, mák, napraforgó, tökmag)
1 kiskanál méz
8-10 dkg friss gyümölcs ( alma vagy bármilyen idény gyümölcs)
citromlé
2 dkg aszalt gyümölcs (mazsola, körte, szilva)
1 ek aprított olajos mag (dió, mogyoró, lenmag, mák, napraforgó, tökmag)
1 kiskanál méz
8-10 dkg friss gyümölcs ( alma vagy bármilyen idény gyümölcs)
citromlé
Elkészítése:
Előző este:
Egy tálba tesszük a kiválasztott gabonát és felengedjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
Majd egy másik tálba beáztatjuk a felaprított aszalt gyümölcsöt.
Szoba hőmérsékleten állni hagyjuk őket reggelig.
Másnap reggel:
Összekeverjük a két tál tartalmát, azt a vizet használva, amiben az aszalt gyümölcsök áztak és hozzáadunk egy kevés friss citromlevet.
Majd hozzáadjuk a friss, aprított vagy reszelt gyümölcsöt, az olajos magokat és a mézet. Alaposan elkeverjük, és máris fogyasztható.
Megmondom öszintén, én jobban szeretem áztatás nélkül. A műzlit szoktam pár precre beáztatni, de csak arra a néhány percre, amíg felvágom a gyümölcsöket.
Egy tálba tesszük a kiválasztott gabonát és felengedjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
Majd egy másik tálba beáztatjuk a felaprított aszalt gyümölcsöt.
Szoba hőmérsékleten állni hagyjuk őket reggelig.
Másnap reggel:
Összekeverjük a két tál tartalmát, azt a vizet használva, amiben az aszalt gyümölcsök áztak és hozzáadunk egy kevés friss citromlevet.
Majd hozzáadjuk a friss, aprított vagy reszelt gyümölcsöt, az olajos magokat és a mézet. Alaposan elkeverjük, és máris fogyasztható.
Megmondom öszintén, én jobban szeretem áztatás nélkül. A műzlit szoktam pár precre beáztatni, de csak arra a néhány percre, amíg felvágom a gyümölcsöket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése